Meniu
Your Cart

KTM Myroon Pro 29" 12G dydis 21" (53cm) (mėlyna/oranžinė) 022137113

KTM Myroon Pro 29" 12G dydis 21" (53cm) (mėlyna/oranžinė) 022137113
KTM Myroon Pro 29" 12G dydis 21" (53cm) (mėlyna/oranžinė) 022137113
  • Prieinamumas: Yra sandelyje
  • Gamintojas: KTM
  • Prekės kodas: DT-48422
2 099.00€
Be PVM: 2 099.00€

Galimi pasirinkimai

Rėmas gaminamas stipresnis nei kitų tipų dviračių, pritaikytas kuo geresniam pravažumui. Geometrija gali būti pasirenkama siekiant išgauti optimalų stabilumą arba manevringumą.

Medžiaga – anglies pluoštas, itin lengvas. Nepaisant mažos masės, yra pakankamai tvirtas, labiau sugeriantis vibracijas lyginant su rėmais iš aliuminio.

Priekinė amortizuojanti šakė – patogumui, geresniam sukibimui važiuojant įvairiu reljefu, aplenkiant pasitaikančias kliūtis, saugesniam nusileidimui nuo kalno.

Padangos plačios, protektorius gilus, pasirenkamas pagal dangos salygas – siauresnė ir grubesnė padanga tinkamiausia važiuojant per smėlį, o platesnė ir lygesniu protektoriumi – efektyvesniam ir komfortiškesniam važiavimui.

Grandinė atvira dėl lengvesnio priėmimo norint ją išvalyti, pakeisti. Tai aktualu, nes dėl didesnės apkrovos minant į kalnus, patenkančio purvo – kalnų dviračio grandinė dyla greičiausiai.

Rečiau gaminami su purvasaugiais, tačiau rūpinantis švaria apranga, komfortišku važiavimu esant darganai – yra būtini, galimai primontuojami papildomai.

Balnelis siauras – tvirtai ir pakankamai lanksčiai sėdėsenai minant į įkalnę.

Dinamos juose sutinkamos retai siekiant išlaikyti lengvą konstrukciją. Todėl priekiniai žibintai pasirenkami dėti ant šalmo, norint suteikti didesnį matomumą, ypač posūkiuose.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis